Drempelprofiel 5cm hoog, waterkering inclusief montagekit

5cm-hoog-profiel Waterkering garagedeur Positie profiel bij garagedeur Maat 5cm hoog drempelprofiel Doorsnede 50mm profiel Werking 5cm profiel Werking 50mm hoog profiel Verbinden delen 5cm hoog profiel Plaatsing 5cm hoog profiel Auto binnenrijden garage Water tegen houden Complete set met kit Drempelprofiel 5cm hoog, waterkering inclusief montagekit Drempelprofiel 5cm hoog, waterkering inclusief montagekit Drempelprofiel 5cm hoog, waterkering inclusief montagekit Drempelprofiel 5cm hoog, waterkering inclusief montagekit
5cm-hoog-profiel Waterkering garagedeur Positie profiel bij garagedeur Maat 5cm hoog drempelprofiel Doorsnede 50mm profiel Werking 5cm profiel Werking 50mm hoog profiel Verbinden delen 5cm hoog profiel Plaatsing 5cm hoog profiel Auto binnenrijden garage Water tegen houden Complete set met kit Drempelprofiel 5cm hoog, waterkering inclusief montagekit Drempelprofiel 5cm hoog, waterkering inclusief montagekit Drempelprofiel 5cm hoog, waterkering inclusief montagekit Drempelprofiel 5cm hoog, waterkering inclusief montagekit
Drempelprofiel 5cm hoog, waterkering inclusief montagekit
2 Reviews | Review toevoegen
DEZE LENGTE VANAF FEBRUARI WEER LEVERBAAR

Artikelnummer

C001018

€ 281,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
De 50mm hoge waterkering van GaraDry is ontworpen om een waterdichte afsluiting te vormen tussen garagedeur en de vloer. De dorpel voorkomt ook dat bladeren, stof en vuil naar binnen waaien onder de deur door, waardoor de garage schoon en droog blijft. Geschikt voor handmatig bediende en automatische sectional garagedeuren en kanteldeuren.

Dit product is ook uitermate geschikt als waterkering bij deuren, maar ook voor toepassing op de weg, een hellingbaan of oprit bij thuisgebruik. Let op: voor situaties waarbij er vaker personenauto's of zware voertuigen als heftrucks en palletwagens over de profielen rijden, kies dan onze aluminium profielen. Er geldt 5 jaar garantie bij de juiste toepassing in een thuissituatie.

Advies
Heeft u vragen over het type drempelprofiel, neem dan hier contact met ons op. Wij helpen u graag!

Wordt geleverd als complete set met:
 • GaraDry vloerstrip
 • Zwarte montagekit (290ml) 
 • Gebruiksaanwijzing
TIP Bestel eindstukken bij om aan weerszijden een dam te realiseren, zodat het water niet aan de zijkant alsnog naar binnen kan stromen, zie https://garageproject.nl/eindstuk_wig

AANVULLENDE INFORMATIE

 
Beschikbare lengtes/aantal kokers met kit
Profiel lengte Aantal kokers
met kit
2,52m
3,12m
3,73m
2
4,95m 3
 
EIGENSCHAPPEN
 • Houdt regenwater, bladeren, stof en vuil buiten
 • Afdichting van openingen met een hoogte tot max. 4,5 cm 
 • Vermindert effecten van condensatie (roest)
 • Vookomt dat ongedierte de garage in kan komen, zoals muizen
 • Uitvoerig getest om zeker te zijn dat de strip niet verplaatst als er een auto over rijdt
 • Beschikbaar in verschillende lengtes (zie drop down menu's)
 • Wordt aan de vloer gehecht met montagekit, snelle en gemakkelijke montage
 • Gemaakt van duurzaam thermoplastisch materiaal
 • 100% recyclebaar
Zie de gebruiksaanwijzing in PDF onder tabblad Bijlagen
VEELGESTELDE VRAGEN

WAT ZIJN DE AFMETINGEN VAN HET DREMPELPROFIEL?

Het profiel wordt geleverd in 4 lengtes, zie de tabellen hierboven.


WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DE 50MM WATERKERING/DREMPELPROFIEL VERGELEKEN MET DE ANDERE PROFIELEN?

De 50mm waterkering kan voor verschillende doelen worden gebruikt. Dit profiel is ontworpen voor 2 situaties: als dorpel voor een garagedeur en als een waterkering. Het profiel kan geplaatst worden bij de garagedeur of bij een openslaande deur, of als waterkering om water in goede banen te leiden, bijvoorbeeld op een hellingbaan of zelfs op de weg.HOE DIENT HET PROFIEL GEPLAATST TE WORDEN: VOOR OF ACHTER DE GARAGEDEUR?

Het profiel dient aan de binnenzijde van de garagedeur geplaatst te worden (achter de deur), zoals op de afbeelding. Hou rekening met de benodigde afdichting bij de keuze van de profielhoogte: kies een profiel dat slechts enkele mm's hoger is, net voldoende om de kier te dichten. Het uitgangspunt moet zijn dat de deur normaal kan blijven sluiten, zonder aangepaste instelling. Overigens kan van veel garagedeuren de positie (hoogte) in gesloten stand aangepast worden, check daarvoor de gebruiksaanwijzing van de deur of neem contact op met de leverancier van de deur.

IS ER EEN VERSCHIL IN MONTAGE BIJ GEBRUIK ALS WATERKERING (BIJV. OP EEN HELLINGBAAN) OF ALS DORPEL BIJ EEN GARAGEDEUR?

Er is geen verschil in de wijze van montage. Volg de bijgeleverde gebruiksaanwijzing. Als u vragen heeft, neem contact met ons op.
WAT TE DOEN BIJ EEN VLOER MET VEEL ONEFFENHEDEN?

De meeste garagevloeren zijn niet helemaal egaal of waterpas. Om kleine oneffenheden te overbruggen kan er extra montagekit worden aangebracht om de hoogteverschillen op te vangen.  Op een losse ondergrond toepassen wordt niet aanbevolen, zoals bij grind of loszittend beton. Neem bij twijfel contact met ons op.

IS HET PROFIEL MAKKELIJK TE PLAATSEN?

Ja. In de meeste gevallen is het mogelijk om het profiel binnen 20 minuten plaatsen. Dit kan worden gedaan door één volwassene die stap voor stap de heldere gebruiksaanwijzing volgt. Ook is er een video beschikbaar.

IS HET DREMPELPROFIEL STERK GENOEG OM ER MET EEN AUTO OVERHEEN TE RIJDEN?

Ja, het profiel wordt verlijmd aan de vloer door middel van een zeer sterke montagekit. Het profiel is in de ontwerpfase intensief getest op weerstand en kracht, zodat het profiel op zijn plaats blijft.

NA HOEVEEL TIJD KAN IK OVER HET DREMPELPROFIEL RIJDEN?

Het advies is om 24 uur te wachten, voordat er over het profiel heengereden wordt. Na 24 uur is de lijm uitgehard en de verbinding sterk genoeg.HOE DUURZAAM IS HET PROFIEL?

Het profiel is ontworpen voor een lange levensduur. De basis bestaat uit thermoplastisch materiaal dat zowel sterk als duurzaam is. De garantie is 5 jaar bij juiste toepassing in een thuissituatie met normaal gebruik.


This product is protected by GaraDry using UK Design Registration & Community Design Registration. GaraDry strongly protect their intellectual property.
 

Sorteren op:

Review toevoegen
Cooreman - 26-02-2024 20:26

Topproduct. Zeer tevreden. Verzendkosten aan de hoge kant.

Roy S. - 13-12-2021 19:25

Heel mooi product en ook snel verzonden. Alleen niet echt goedkoop en reactie op social media (Facebook) is er niet, vandaar de ster minder. Wel snel reactie op email.

SNEL EEN PROFIEL NODIG?

i