Winkelwagen Geen producten

Drempelprofielen voor zwaar en commercieel gebruik

Drempelprofielen ter afsluiting van rolluiken en rolgaragedeuren, voor toepassing in professionele omgevingen. Sterk genoeg om de kracht van heftrucks, vrachtwagens en palletwagens op te vangen.Weergave:
 


Bezig met laden...
TIJDELIJK NIET LEVERBAAR Drempelprofiel aluminium 1,5.. TIJDELIJK NIET LEVERBAAR De Weather Stop 15mm aluminium garage dorpel voorkomt dat vocht, bladeren, stof en vuil naar binnen komt, waardoor de garage schoon en droog blijft. Per stuk:
€  94,95

TIJDELIJK NIET LEVERBAAR Drempelprofiel aluminium 2,5.. TIJDELIJK NIET LEVERBAAR De Weather Stop 25mm aluminium garage dorpel is ontworpen om een waterdichte afsluiting aan te brengen tussen de onderzijde van de garagedeur en de vloer en beschermt tegen vo Per stuk:
€  114,00


Levering binnen 1 tot 4 werkdagen

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop software webshop
Onze website maakt gebruik van cookies om de informatievoorziening aan de hand van deze gegevens te verbeteren en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
Beste bezoeker,

In verband met de situatie die wordt veroorzaakt door het Corona virus en de BREXIT ervaren wij leveringsproblemen. Onze producent is gevestigd in de UK.
Een aantal artikelen is daardoor (tijdelijk) niet leverbaar.
Ook doen  bestellingen er langer over dan de gebruikelijke levertijd.

Profielen met een hoogte van 1,5 en 2cm worden nog steeds geleverd binnen 1-4 werkdagen. Alle andere kunststof profielen worden - mits beschikbaar - geleverd binnen gemiddeld 5-7 dagen. 
We vragen u begrip voor deze situatie.

Met vriendelijke groet,
GARAGEPROJECT.nl