Winkelwagen Geen producten

Drempelprofielen garagedeuren

Drempelprofielen voor de afdichting van de garage, montage op de vloer. Voor gebruik thuis en in omgevingen met licht gebruik.Weergave:
 


Bezig met laden...

De drempelprofielen worden gemaakt van een duurzame thermoplastische kunststof van hoge kwaliteit dat niet alleen 100% recyclebaar is, maar ook extreme temperaturen en weersomstandigheden kan weerstaan. 

In tegenstelling tot vergelijkbare rubber producten vindt er geen kwaliteitsverlies plaats door invloeden van regenwater, sneeuw of koud weer. Het profiel droogt niet uit.

De drempelprofielen worden geleverd met een garantie van 5 jaar. Deze garantie geldt bij toepassing in een particuliere garage met normaal gebruik en onder voorwaarde van een juiste voorbehandeling van de vloer. Is er sprake van zwaar gebruik (hoog frequent in- en uitrijden, passeren van vrachtwagens, heftrucks, etc.) kies dan voor onze aluminium profielen.
 


Levering binnen 3 tot 5 werkdagen

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop software webshop
Onze website maakt gebruik van cookies om de informatievoorziening aan de hand van deze gegevens te verbeteren en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.