Drempelprofiel aluminium 8mm hoog

Zeer sterke waterkering Drempelprofiel aluminium 8mm hoog Profiel voor professioneel gebruik Profiel geschikt voor heftruck Waterkering 8mm hoog profiel Waterkering aluminium professioneel Positie profiel bij roldeur Werking 8mm aluminium profiel Onderzijde aluminium profiel
Zeer sterke waterkering Drempelprofiel aluminium 8mm hoog Profiel voor professioneel gebruik Profiel geschikt voor heftruck Waterkering 8mm hoog profiel Waterkering aluminium professioneel Positie profiel bij roldeur Werking 8mm aluminium profiel Onderzijde aluminium profiel
Drempelprofiel aluminium 8mm hoog
0 Review | Review toevoegen
De Weather Stop 8mm aluminium garage dorpel voorkomt dat vocht, stof en vuil naar binnen komt, waardoor de werkplaats schoon en droog blijft. Geschikt voor zwaar gebruik.

Artikelnummer

C001020

€ 154,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

De 8mm aluminium garage dorpel is ontworpen om een waterdichte afsluiting aan te brengen tussen de onderzijde van de garagedeur of overheaddeur en de vloer. De dorpel voorkomt dat vocht, stof en vuil naar binnen komen, waardoor de werkplaats schoon en droog blijft. Geschikt voor handmatig bediende en automatische sectional garagedeuren en kanteldeuren. Speciaal ontwikkeld voor zwaar commercieel en industrieel gebruik bij rolluiken, overheaddeuren, speed doors en roldeuren, maar ook geschikt voor thuis. Door het platte ontwerp kunnen palletwagens en heftrucks er makkelijk over rijden.

HOOGTE BEPALEN DREMPELPROFIEL
Vuistregel: meet diepte van de plas water of hoogte van de kier onder het rubber van de deur. Tel er 0,5cm bij op: dat is de minimaal benodigde hoogte. Dus is er een kier van slechts enkele mm's zichtbaar, dan kan een 0,8cm profiel al de juiste keuze zijn.

LEVERING BINNEN 5-10 WERKDAGEN

Wordt geleverd als complete set met:

 • Aluminium delen, compleet met afdichtingsstrips aan de onderzijde
 • Tapcon betonschroeven (ca. 3 per 600mm)
 • 1 x zeskantige schroefkop (voor gebruik met een electrische/pneumatische schroevendraaier)
 • Gebruiksaanwijzing

Let op!
Bij een lengte vanaf 2,5 meter worden aluminium profielen geleverd in delen. De thermoplastische profielen die worden bijgeleverd hebben de juiste lengte, waardoor een vochtdichte verbinding kan worden gemaakt tussen de aluminium profielen. Kies een standaardlengte die gelijk of net iets groter is dan de maat die nodig is. Met een ijzerzaag kunt u het profiel vervolgens inkorten tot de precieze maat. De sets worden geleverd met delen in de volgende lengtes:

Kies de benodigde lengte Delen die in de set worden geleverd
1.55m 1 x 1.55m
2m 1x 2m
2.5m 1x 2.5m
3.1m 2x 1.55m
3.55m 1 x 2.0m & 1 x 1.55m
4m 2x 2m
4.5m 1x 2.5m & 1 x 2m
5m 2x 2.5m
5.6m 2x 1.55m & 1x 2.5m
6m 3x 2m
7m 2x 2.5m & 1x 2m
8m 4x 2m
9m 2x 2.5m & 2x 2m
  
15mm threshold fixings pack

Gebruik in een situatie met vloeren die niet helemaal vlak zijn (kleine oneffenheden) onze sterke kit, die kan zorgen voor een goede aansluiting op de vloer van zowel aluminium profiel als kunststof stroken. Deze lijmkit kan ook gebruikt worden om het profiel te verlijmen in de hoeken en versteviging op de verbinding van de losse delen. Vergeet niet om de lijmkit mee te bestellen.

EIGENSCHAPPEN
 • Bij uitstek geschikt voor roldeuren, overheaddeuren, speed doors en rolluiken
 • Houdt regenwater, bladeren, stof en vuil buiten en voorkomt tocht
 • Afdichting van openingen met een hoogte tot max. 0,8cm waardoor warmte beter binnen blijft
 • Vermindert effecten van condensatie (roest)
 • Ontworpen om extreem gewicht te kunnen dragen (heftrucks, vrachtwagens)
 • Voorzien van anti-slip groeven op de bovenzijde
 • Wordt aan de vloer gehecht met schroeven
 • Gemaakt van extreem sterke en duurzame materialen
 • Beschikbaar in verschillende lengtes (zie drop down menu's), makkelijk op maat te maken
 • De thermoplastische profielen aan de onderzijde worden samengedrukt, wat zorgt voor een waterdichte afsluiting

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT ZIJN DE AFMETINGEN VAN HET 15MM ALUMINIUM PROFIEL?


De standaardlengte is 1,0 meter. Afhankelijk van de totaal benodigde lengte, zijn er meer delen van 1 meter nodig. De geel/zwarte strips aan de onderzijde worden in één lengte geleverd, zodat er een waterkerende aansluiting ontstaat.OP WELKE POSITIE MOET HET PROFIEL WORDEN GEPLAATST?

Het profiel kan op 2 manieren worden geposotioneerd:
A. Direct onder de deur, zodat de deur sluit bovenop het hoogste punt van het profiel
B. Direct achter de deur, waarbij het iets verhoogde deel tegen de onderzijde van het deurrubber aan valt. 

Bij kanteldeuren en sectionaal deuren is het advies van onze producent GaraDry om positie B te kiezen.

In gevallen dat er bijvoorbeeld veel ruimte onder de deur is of om andere redenen kan alternatief gekozen worden voor optie A. Let er op dat de instellingen en positie van de deur of het rolluik in gesloten toestand mogelijk aangepast moeten worden omdat de hoogte verandert na plaatsing van het profiel. Raadpleeg vooraf de gebruiksaanwijzing of de leverancier van de deur om te bepalen of dit mogelijk is.IS HET DREMPELPROFIEL EENVOUDIG TE MONTEREN?

Ja. Normaal gesproken neemt montage maximaal 30 minuten in beslag. Montage kan worden uitgevoerd door één volwassene, op basis van de heldere stapsgewijze gebruiksaanwijzing die wordt bijgeveleverd. Ook is online een instructievideo beschikbaar. Klik op de miniatuurafbeeldingen en scroll naar rechts. De video kan direct gestart worden.HOE DIENT HET PROFIEL GEMONTEERD TE WORDEN BIJ EEN VLOER MET ONEFFENHEDEN?

De meeste garagevloeren zijn niet glad of waterpas. Bij kleine oneffenheden kan montagekit worden gebruikt, zodat eventuele holtes worden opgevuld. NA HOEVEEL TIJD KAN ER OVER HET PROFIEL GEREDEN WORDEN?

Direct. Tenzij er montagekit is gebruikt bij een vloer met oneffenheden. In dat geval adviseert Weather Stop om 24 uur te wachten, voordat er met voertuigen overheen gereden wordt.

IS HET PROFIEL DUURZAAM?

Het aluminium profiel is ontworpen voor een lange gebruiksduur. Het is zowel sterk als duurzaam. Daarnaast geldt een standaard fabrieksgarantie van 1 jaar.


HOE VEILIG IS HET DREMPELPROFIEL?

Het profiel is ontworpen met aandacht voor veiligheid. Een verhoging of dorpel kan bij onoplettendheid bij het overstappen leiden tot struikelen of vallen. Het is van belang om altijd alert te zijn. De gele waarschuwingsstrip is bedoeld als signaal, om struikelen en vallen te voorkomen. 

LEIDT TOEPASSING VAN HET PROFIEL TOT EEN VERBETERDE UITSTRALING?

Zeer waarschijnlijk wel, oordeel zelf:This product is protected by Weather Stop using UK Design Registration & Community Design Registration. Weather Stop strongly protect their intellectual property.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

SNEL EEN PROFIEL NODIG?

i