Drempelprofiel 2,5cm hoog inclusief montagekit

Drempelprofiel voor garage 2,5cm hoog Set drempelprofiel 2,5cm Doorsnede drempelprofiel 2,5cm Bovenaanzicht drempelprofiel 2,5cm Waterkering 2,5cm hoog 25mm-drempelprofiel-houdt-water-tegen 2,5cm hoog profiel met waarschuwingskleur tegen struikelen Juiste positie 25mm profiel Positie 2,5cm profiel voor tegenhouden water
Drempelprofiel voor garage 2,5cm hoog Set drempelprofiel 2,5cm Doorsnede drempelprofiel 2,5cm Bovenaanzicht drempelprofiel 2,5cm Waterkering 2,5cm hoog 25mm-drempelprofiel-houdt-water-tegen 2,5cm hoog profiel met waarschuwingskleur tegen struikelen Juiste positie 25mm profiel Positie 2,5cm profiel voor tegenhouden water
Drempelprofiel 2,5cm hoog inclusief montagekit
2 Reviews | Review toevoegen
De 25mm garage dorpel van GaraDry voorkomt dat vocht, bladeren, stof en vuil naar binnen komt, waardoor de garage schoon en droog blijft.

Artikelnummer

C001003

€ 94,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
De 25mm garage dorpel is door GaraDry ontworpen om een waterdichte afsluiting aan te brengen tussen de onderzijde van de garagedeur en de vloer. De dorpel voorkomt dat vocht, bladeren, stof en vuil onder de garagedeur door naar binnen waaien, waardoor de garage schoon en droog blijft. Geschikt voor handmatig bediende en automatische sectional garagedeuren en kanteldeuren in een thuissituatie.

Wordt geleverd als complete set met:
 • GaraDry vloerstrip
 • Zwarte montagekit Garadry (290ML)
 • Gebruiksaanwijzing
EIGENSCHAPPEN
 • Houdt regenwater, bladeren, stof en vuil buiten
 • Afdichting van openingen met een hoogte tot max. 2 cm waardoor warmte beter binnen blijft
 • Vermindert effecten van condensatie (roest)
 • Vookomt dat ongedierte de garage in kan komen, zoals muizen
 • Uitvoerig getest om zeker te zijn dat de strip niet verplaatst als er een auto over rijdt
 • Beschikbaar in verschillende lengtes (zie drop down menu's)
 • Voorzien van gele band voor optimale zichtbaarheid en veiligheid
 • Wordt aan de vloer gehecht met montagekit, snelle en gemakkelijke montage
 • Gemaakt van duurzaam thermoplastisch materiaal
 • 100% recyclebaar
Zie gebruiksaanwijzing in PDF onder tabblad Bijlagen

Let op: voor situaties waarbij er vaker personenauto's of zware voertuigen als heftrucks en palletwagens over de profielen rijden, kies dan onze aluminium profielen. Er geldt 5 jaar garantie bij de juiste toepassing in een thuissituatie.

Advies
Heeft u vragen over het type drempelprofiel, neem dan hier contact met ons op. Wij helpen u graag!

VEELGESTELDE VRAGEN
 
WAT ZIJN DE AFMETINGEN VAN HET DREMPELPROFIEL?
 
Er zijn 8 lengtes beschikbaar.
2,21m
2,52m
3,12m
3,73m
4,34m
4,95m
5,56m
6,17m
Bestel een profiel met minimaal de lengte van de garageopening plus enkele cm’s extra aan weerszijden.

 
 
HOE DIENT DE BUBBEL VAN HET PROFIEL GEPLAATST TE WORDEN: VOOR OF ACHTER DE GARAGEDEUR?Het profiel dient aan de binnenzijde van de garagedeur geplaatst te worden (achter de deur), zoals op de afbeelding. Hou rekening met de benodigde afdichting bij de keuze van de profielhoogte: kies een profiel dat slechts enkele mm's hoger is, net voldoende om de kier te dichten met een kleine bubbel erachter voor een goede afsluiting. In veel gevallen zal het 15mm profiel voldoende zijn. Het uitgangspunt moet zijn dat de deur normaal kan blijven sluiten, zonder aangepaste instelling. Overigens kan van veel garagedeuren de positie (hoogte) in gesloten stand aangepast worden, check daarvoor de gebruiksaanwijzing van de deur of neem contact op met de leverancier van de deur.
 
IS HET DREMPELPROFIEL STERK GENOEG OM ER MET EEN AUTO OVERHEEN TE RIJDEN?

Ja, het profiel wordt verlijmd aan de vloer door middel van een zeer sterke montagekit. Het profiel is in de ontwerpfase intensief getest op weerstand en kracht, zodat het profiel op zijn plaats blijft.NA HOEVEEL TIJD KAN IK OVER HET DREMPELPROFIEL RIJDEN?

Het advies is om 24 uur te wachten, voordat er over het profiel heengereden wordt. Na 24 uur is de lijm uitgehard en de verbinding sterk genoeg.

IS HET PROFIEL MAKKELIJK TE PLAATSEN?

Ja. In de meeste gevallen is het mogelijk om het profiel binnen 20 minuten plaatsen. Dit kan worden gedaan door één volwassene die stap voor stap de heldere gebruiksaanwijzing volgt. Ook is er een video beschikbaar.

 
 
WAT TE DOEN BIJ EEN VLOER MET VEEL ONEFFENHEDEN?

De meeste garagevloeren zijn niet helemaal egaal of waterpas. Om kleine oneffenheden te overbruggen kan er extra montagekit worden aangebracht om de hoogteverschillen op te vangen. Gaten dienen in dat geval niet dieper te zijn dan 25mm. Op een losse ondergrond toepassen wordt nadrukkelijk afgeraden zoals bij grind of loszittend beton. Neem bij twijfel contact met ons op.

HOE DUURZAAM IS HET PROFIEL?

Het profiel is ontworpen voor een lange levensduur. De basis bestaat uit thermoplastisch materiaal dat zowel sterk als duurzaam is. Er geldt bovendien een fabrieksgarantie van 1 jaar.
 
HOE VEILIG IS HET PROFIEL?
Veiligheid is een belangrijk aspect voor GaraDry. Een drempel of kleine verhoging kan bij onoplettendheid leiden tot struikelen. Om de kans daarop te verkleinen zijn de profielen van GaraDry voorzien van gele waarschuwingslijnen. 


This product is protected by GaraDry using UK Design Registration & Community Design Registration. GaraDry strongly protect their intellectual property.

Sorteren op:

Review toevoegen
jan - 15-07-2021 17:55

Prima product. Goed te plaatsen.

Rob - 04-10-2018 10:41

Prima profiel. Makkelijk door 1 persoon te plaatsen. Was snel binnen.

SNEL EEN PROFIEL NODIG?

i