Drempelprofiel op ROL 15mm hoog

Drempelprofiel op ROL 15mm hoog Drempelprofiel 15mm Drempelprofiel op ROL 15mm hoog Drempelprofiel op ROL 15mm hoog Drempelprofiel op ROL 15mm hoog
Drempelprofiel op ROL 15mm hoog Drempelprofiel 15mm Drempelprofiel op ROL 15mm hoog Drempelprofiel op ROL 15mm hoog Drempelprofiel op ROL 15mm hoog
Drempelprofiel op ROL 15mm hoog
0 Review | Review toevoegen
De Weather Stop 15mm garage dorpel voorkomt dat vocht, bladeren, stof en vuil naar binnen komt, waardoor de garage schoon en droog blijft. Maak zelf op maat.

Artikelnummer

C001009

€ 224,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

De Weather Stop 15mm garage dorpel is ontworpen om een waterdichte afsluiting aan te brengen tussen de onderzijde van de garagedeur en de vloer. De dorpel voorkomt dat vocht, bladeren, stof en vuil naar binnen waaien, waardoor de garage schoon en droog blijft. Geschikt voor handmatig bediende en automatische sectional garagedeuren en kanteldeuren.

Bepaal de hoogte van de kier onder de garagedeur of de diepte van de plas in centimeters. Tel er 0,5cm bij op: dat is de hoogte die u moet kiezen. Dus: kier van 0,7cm + 0,5cm = 1,2cm. Een profiel van 1,5cm is hoog genoeg.

AANVULLENDE INFORMATIE

  • Houdt regenwater, bladeren, stof en vuil buiten
  • Afdichting van openingen met een hoogte tot max. 1,5cm waardoor warmte beter binnen blijft
  • Vermindert effecten van condensatie (roest)
  • Vookomt dat ongedierte de garage in kan komen, zoals muizen
  • Uitvoerig getest om zeker te zijn dat de strip niet verplaatst als er een auto over rijdt
  • Beschikbaar in verschillende lengtes (zie drop down menu's)
  • Voorzien van gele band voor optimale zichtbaarheid en veiligheid
  • Wordt aan de vloer gehecht met montagekit, snelle en gemakkelijke montage
  • Gemaakt van duurzaam thermoplastisch materiaal
  • 100% recyclebaar
Let op!
Wordt geleverd op de rol ZONDER montagekit.
- voor 15m zijn 3 montagekit kokers a 290ml nodig
- voor 20m zijn 4 montagekit kokers a 290ml nodig
Deze kunt u apart meebestellen.

Zie gebruiksaanwijzing in PDF onder tabblad Bijlagen

Let op: voor situaties waarbij er vaker personenauto's of zware voertuigen als heftrucks en palletwagens over de profielen rijden, kies dan onze aluminium profielen. Er geldt 5 jaar garantie bij de juiste toepassing in een thuissituatie.

Advies
Heeft u vragen over het type drempelprofiel, neem dan hier contact met ons op. Wij helpen u graag!

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT ZIJN DE AFMETINGEN VAN HET DREMPELPROFIEL?
 


HOE DIENT DE BUBBEL VAN HET PROFIEL GEPLAATST TE WORDEN: VOOR OF ACHTER DE GARAGEDEUR?

 

Het profiel dient aan de binnenzijde van de garagedeur geplaatst te worden (achter de deur), zoals op de afbeelding. Hou rekening met de benodigde afdichting bij de keuze van de profielhoogte: kies een profiel dat enkele mm's hoger is, net voldoende om de kier te dichten met een kleine 'bubbel' erachter voor een goede afsluiting. In veel gevallen zal het 15mm profiel voldoende zijn. Het uitgangspunt moet zijn dat de deur normaal kan blijven sluiten, zonder aangepaste instelling. Overigens kan van veel garagedeuren de positie (in hoogte) in gesloten stand aangepast worden, check daarvoor de gebruiksaanwijzing van de deur of neem contact op met de leverancier van de deur.
 
IS HET DREMPELPROFIEL STERK GENOEG OM ER MET EEN AUTO OVERHEEN TE RIJDEN?

Ja, het profiel wordt verlijmd aan de vloer door middel van een zeer sterke montagekit. Het profiel is in de ontwerpfase intensief getest op weerstand en kracht, zodat het profiel op zijn plaats blijft.NA HOEVEEL TIJD KAN IK OVER HET DREMPELPROFIEL RIJDEN?

Het advies is om 24 uur te wachten, voordat er over het profiel heengereden wordt. Na 24 uur is de lijm uitgehard en is de verbinding sterk genoeg.

IS HET PROFIEL MAKKELIJK TE PLAATSEN?

Ja. In de meeste gevallen is het mogelijk om het profiel binnen 20 minuten plaatsen. Dit kan worden gedaan door één volwassene die stap voor stap de heldere gebruiksaanwijzing volgt. Ook is er een video beschikbaar.WAT TE DOEN BIJ EEN VLOER MET VEEL ONEFFENHEDEN?

De meeste garagevloeren zijn niet helemaal egaal of waterpas. Om kleine oneffenheden te overbruggen kan er extra montagekit worden aangebracht om de hoogteverschillen op te vangen.  Bij grotere oneffenheden kan het 25mm profiel met ‘flauwe helling’ worden gekozen dat speciaal hiervoor is ontworpen. Gaten dienen in dat geval niet dieper te zijn dan 25mm. Op een losse ondergrond toepassen wordt nadrukkelijk afgeraden zoals bij grind of loszittend beton. Neem bij twijfel contact met ons op.

HOE DUURZAAM IS HET PROFIEL?

Het profiel is ontworpen voor een lange levensduur. De basis bestaat uit thermoplastisch materiaal dat zowel sterk als duurzaam is. Er geldt bovendien een fabrieksgarantie van 1 jaar.

 

HOE VEILIG IS HET PROFIEL?

Veiligheid is een belangrijk aspect voor WeatherStop. Een drempel of kleine verhoging kan bij onoplettendheid leiden tot struikelen. Om de kans daarop te verkleinen zijn de profielen van Weathers Stop voorzien van gele waarschuwingslijnen. 

This product is protected by Weather Stop using UK Design Registration & Community Design Registration. Weather Stop strongly protect their intellectual property.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

SNEL EEN PROFIEL NODIG?

i