Winkelwagen Geen producten

Drempelprofielen

Afdichtingsprofielen voor de garage

- Drempelprofielen voor montage op de vloer
- Drempelprofielen voor commercieel gebruik
- Kabelgoten
- HulpmiddelenDrempelprofielen-garagedeuren
Drempelprofielen gar..
Drempelprofielen-voor-zwaar-en-commercieel-gebruik
Drempelprofielen voo..
Hulpmiddelen
Hulpmiddelen

DE KWALITEIT VAN WEATHER STOP


DESIGN EN ONTWIKKELING

The Weather Stop drempelprofielen zijn ontworpen en ontwikkeld door een Engelse ontwerper. De ontwerpen en het merk Weather Stop worden beschermd door middel van registratie: Design Registration (4007082) Community Design Registration (001602509-0001) (001602509-0002) Names secured by UK Trademark Registration (2484335).VORMGEVING

Een product dient niet alleen functioneel te zijn, maar het moet er ook goed uit zien.
Door onderzoek te doen, concepten te schetsen en computer designs te maken zijn modellen gemaakt die vervolgens uitvoerig zijn getest. Weather Stop is er van overtuigd de combinatie te hebben gevonden tussen een functioneel product dat er ook nog goed uitziet.PRODUCTIE EN KWALITEIT

De drempelprofielen van Weather Stop worden geproduceerd op basis van een precieze specificatie. Door middel van strenge kwaliteitscriteria en intensieve kwaliteitscontroles wordt bewaakt dat het product precies voldoet aan de specificaties.


De regenvoorspelling van vandaag

Gaat er veel regen vallen? Kies en plaats snel een WeatherStop drempelprofiel en je hebt geen last meer van water dat de garage in loopt.

 


Levering binnen 3 tot 5 werkdagen

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop software webshop
Onze website maakt gebruik van cookies om de informatievoorziening aan de hand van deze gegevens te verbeteren en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
Accepteer geselecteerde cookies